Eindhoven Academy App

Platform voor academies en trainingsgroepen


Voor Eindhoven Academy hebben wij een complete oplossing verzorgt voor de digitale communicatie met deelnemers. Met de app kunnen deelnemers met elkaar communiceren, bestanden delen en op de hoogte gehouden worden van events. Volledig in de Eindhoven Academy huisstijl en geïntegreerd met hun systemen.

Speciaal ontworpen voor Eindhoven Academy, maar de functionaliteit kan worden overgenomen voor de ontwikkeling van andere platforms.

Voor documenten, vragen, berichten en evenementen

Makkelijk verbonden met het netwerk van andere deelnemers, alumnu en sprekers

Deel evenementen, laat zien wie er nog meer gaat en makkelijk toevoegen aan je agenda

Eén duidelijk communicatiepunt, helemaal in de stijl van Eindhoven Academy.


WAARVOOR?

Eindhoven Academy biedt trainingen en opleidingen aan op het gebied van een succesvolle samenwerking in de Brainportregio Eindhoven. De trainingen van Eindhoven Academy waren een succes, maar de communicatie en uitstraling naar deelnemers kon professioneler.

Documenten en eventdata werden verstuurd per email, het netwerk werd bijgehouden op LinkedIn en snelle communicatie gebeurde met whatsapp. Eindhoven Academy liep dan tegen problemen aan als een deelnemer geen whatsapp gebruikte, of een email had gemist. Bovendien was het voor oud deelnemers lastig om contact te houden.

KRACHTIGE APPHiertoe ontwikkelde wij de Eindhoven Academy app voor zowel Android als iOS. De app is exclusief voor deelnemers aan de programma’s van de Eindhoven Academy. Zij kunnen inloggen met een wachtwoord dat Eindhoven Academy met enkele klikken voor ze kan maken.

In de app kunnen deelnemers, alumni en andere relaties uit het netwerk van de Eindhoven Academy met elkaar communiceren, informatie delen en bestanden downloaden. Verder vind je er relevante events en houdt de Eindhoven Academy haar netwerk op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Inclusief webplatform

Hoewel de meeste deelnemers over een geschikte smartphone beschikken, zijn er altijd een paar mensen die liever geen app gebruiken. Daarom hebben we naast de app ook een webplatform ontwikkelt.

Het webplatform heeft alle functionaliteiten van de app, alleen dan via een moderne webportal. Hier kunnen de deelnemers met dezelfde gegevens inloggen als bij bij app. Ook handig als ze een aantal documenten op hun computer willen bekijken.

Customer Relations Management geïntegreerd

De deelnemers en sprekers komen automatisch in de app te staan. Dat gebeurt met de koppeling die we met het Customer Relations Management (CRM) systeem van Eindhoven Academy hebben gemaakt.

In het CRM systeem houden zij alle gegevens bij van deelnemers, sprekers en prospects. Met één klik op de knop kunnen dezen ook worden toegevoegt aan de app.


Communicatieplatform voor uw organisatie?

Dit platform is speciaal ontworpen voor Eindhoven Academy, maar de functionaliteit kunnen we overnemen voor de ontwikkeling van andere platforms. Zo kunnen we snel en lean een oplossing ontwikkelen voor andere (trainings)organisaties of academy's.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Mail: bas@dutchcodingcompany.com

Bel: 040 74 40 889

Bas Schleijpen

Projectmanager

+316 13 99 74 57

bas@dcc.team

WIJ ZIJN DUTCH CODING COMPANY


Ons recept voor een goed systeem?
Een gezond team, moderne technologieën en een mooie uitdaging.