Met trots dragen wij bij.

Alle kleine beetjes helpen om onze maatschappij te verbeteren.


Duurzaam

Wij hosten groen, scheiden afval en vergroten bewustzijn voor duurzaamheid.

Leeromgeving

Wij stimuleren ondernemerschap bij top-studenten en bieden hen een professionele leeromgeving.Secure your charge


"Bij Secure Your Charge willen we elektrisch rijden stimuleren om de mobiliteitssector te verduurzamen. Helaas heeft elektrisch rijden (nog) een groot nadeel: Het is een hoop gedoe. Van tevoren opzoeken waar laadpalen staan, hopen dat laadpalen vrij zijn, een nieuwe laadpaal zoeken, bang zijn voor een lege accu.

Daarom werken we aan een systeem dat alle problemen bij de chauffeur uit handen neemt. De chauffeur hoeft alleen zijn bestemming in te voeren. Ons systeem berekent vervolgens op de achtergrond waar de auto het beste kan worden opgeladen, reserveert de betreffende laadpaal, en navigeert de chauffeur erheen.

In ons team miste in eerste instantie voldoende kennis van software en automatisering om meteen te beginnen. In deze opstartfase heeft DCC ons enorm geholpen door heel heldere inschattingen te maken van benodigde tijd, resources en know-how om te maken wat we voor ogen hadden. Hiermee hebben ze ons een opstapje gegeven waardoor we weer de volgende stap konden zetten met onze start-up."

~ Pieter Loonen


Bekijk Secure Your Charge


Duurzame website & mail hosting


Onze systemen, website en mail draaien op krachtige Nederlandse computers. Dag en nacht zorgen zij voor 99.9% uptime van onze services. Dit kost natuurlijk veel stroom! De datacenters waar wij onze servers huren zijn de energie-effici├źntste datacenters van Nederland. Daarnaast is 100% van deze energie groene windenergie.


The Datacentergroup Groene stroom check


Leeromgeving voor top-studenten


"Op dit moment heb ik nog geen specialiteit ontwikkeld. Er zijn veel vlakken waar ik iets vanaf weet. Daarbij komt dat ik nog niet weet welk gebied ik het leukste vind. Dutch Coding Company geeft mij hier veel vrijheid in. Ze geven mij de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en begeleiden mij hier in. Hierdoor hoop ik mijn favoriete stukje te vinden en hier nog veel beter in te worden.

Naast dat het een serieus bedrijf is waar heel hard gewerkt wordt, zijn we allemaal nog vrij jong en speels. Hierdoor vind ik de werkomgeving een hele ontspannen en fijne sfeer hebben. Buiten werktijden wordt er ook tijd gemaakt om gezellig met elkaar te zitten om bijvoorbeeld een Laracast te kijken met een biertje en een pizza."


~ Luke van Meerendonk


Bewustwording duurzaamheid


Om de bewustwording van duurzaamheid te versnellen kun je er niet vroeg genoeg bij zijn! In samenwerking met Slim Opgewekt hebben wij een serious game ontwikkeld voor middelbare scholieren. Door deze game te spelen zien zij met eigen ogen wat ze zelf kunnen doen om de wereld beter te maken. De case is binnenkort te bekijken op onze website!


Slim Opgewekt

Steunen studenten initiatieven


De studententijd schijnt de mooiste tijd te zijn in iemands leven. Dat klopt - maar dan moet je wel ondernemen! Daarom ondersteunen wij graag studenten die naast hun studie ondernemend ingesteld zijn en zichzelf willen ontwikkelen. Wij sponsoren af en toe initiatieven die studenten zich extra-curriculair laten ontwikkelen!

WIJ ZIJN DUTCH CODING COMPANY


Ons recept voor een goed systeem?
Een gezond team, moderne technologie├źn en een mooie uitdaging.