Digitale administratie

Een gebruikersvriendelijke structuur in al uw informatie.

Geen lijstjes en geen spreadsheets.

Wanneer u een bedrijf begint is het gemakkelijk om organisch een administratie te laten ontstaan. Vaak werkt deze administratie ook. Toch loopt elke groeiende ondernemer tegen het obstakel aan: de administratie is niet meer overzichtelijk genoeg. Zo kan het de groei belemmeren.

Stap voor stap helpen wij u om over te gaan naar een overzichtelijke - digitale - administratie. Door eerst een vooronderzoek naar bedrijfsprocessen te doen brengen wij de meest effici├źnte manier van administratie in kaart. Deze vertalen wij vervolgens naar een systeem. We zorgen natuurlijk ook voor een goede implementatie (door workshops of trainingen) te geven.

Benieuwd naar onze way of work?

Structuur nodig in uw informatie?

Voorbeelden »

Citrix parterschap

Voor verschillende projecten hebben wij Podio gebruikt om een CRM-systeem op te zetten. Hierdoor zijn wij erkend door Citrix als Citrix Solution Advisor - Silver.

CRM, customer relationship management, is een bedrijfsstrategie die de relatie met klanten als uitgangspunt neemt. Niet het product of het proces, maar uw klant staat centraal in de bedrijfsvoering. U kunt uw concurrentiepositie verbeteren door beter in te spelen op de behoefte van de klant en klantgerichter te opereren.

WIJ ZIJN DUTCH CODING COMPANY


Ons recept voor een goed systeem?
Een gezond team, moderne technologie├źn en een mooie uitdaging.