24 uur in bedrijf

Digitale administratie, app en website


IN HET KORT

24 UUR IN BEDRIJF (24U) is een zakelijk netwerk voor ondernemers in de regio Eindhoven met het primaire doel ondernemerschap en persoonlijke groei te stimuleren.

Voor 24 uur in bedrijf hebben wij een complete online netwerkoplossing opgezet. Via een moderne app & website vinden leden/prospects informatie over elkaar, komenende evenement en het laatste nieuws. Leden kunnen gemakkelijk zien wie deelneemt aan welke evenementen, en tijdens evenementen verzorgt de app een interactieve ervaring met presentaties. Tickets kunnen gemakkelijk besteld worden en worden vervolgens in de app getoond en reminders kunnen middels pushberichten verstuurd worden naar (selecties van specifieke) leden. En dit alles staat in verbinding met een opgezet CRM voor één goed overzicht.


David van Iersel

Ervaringen van de klant

"Nog voordat Dutch Coding Company tot 'ondernemers-volwassendom' was gekomen, was ik al fan van het team. Met negen tenen in het ondernemerschap en een kleine teen nog aan het studeren, wierpen zij zich in het diepe. En hoe! DCC heeft voor ons zakelijk netwerkplatform niet alleen de website waarde gegeven, maar ook het CRM-systeem aangebracht en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan onze app. Maar buiten dat, de manier waarop zij met de materie omgaan en in staat zijn om het goed toe te lichten spreekt tot de verbeelding. Immers, communicatie is een groot goed en dat maakt DCC tot een kundig en sociaal team waarmee het bijzonder prettig werken is. Bovendien is het grote klasse dat ze bij een kritische noot, alle zeilen bijzetten om tot een oplossing te komen en die komt er dan ook. Incasseren en leren, zij kunnen het: hulde voor Dutch Coding Company!"


APPLICATIE

WIJ ZIJN DUTCH CODING COMPANY


Ons recept voor een goed systeem?
Een gezond team, moderne technologie├źn en een mooie uitdaging.