Dutch Coding Company — rebranded

De visuele identiteit van een organisatie is niet iets waar je met ‘even een logo laten ontwerpen’ gemakkelijk vanaf komt. Natuurlijk kan het voor groeiende organisaties wel nodig zijn, of zijn er prachtige verhalen zoals het verhaal over de swoosh van Nike, maar over het algemeen werkt een huisstijl alleen écht goed als het een doordachte identiteit representeert.

Wij rijden elektrisch. Is het praktisch? Onze e-roadtrip bewijst van wel!

Elektrisch rijden is de toekomst. Links en rechts maken autofabrikanten stille krachtpatsers. Veel grotere autofabrikanten (Audi, BMW, Hyundai, Nissan, Renault, Smart, Citroen — niet ver in de toekomst Volvo) en “dedicated electric” autofabrikanten (natuurlijk Tesla) gaan mee met het onvermijdelijke: de wereld van auto’s wordt groener.

Uitdagend en vol potentie: mijn deelname aan de Dutch Coding Company Hackathon

24 uur lang samenwerken om een challenge op te lossen met technologie. Op het einde presenteer je je oplossing in de vorm van een werkende demo. Menigeen kent het in populariteit stijgende fenomeen inmiddels: de hackathon. Dutch Coding Company organiseerde vorige week de eerste officiële interne DCC Hackathon. Zep Fietje, onze jongste all-round developer, vertelt over zijn ervaring.

Talks and tips you should not miss at The Next Web 2018 as a young professional

We are very proud that this year 8 of our team members are selected for the T500. The list of the most talented young professionals in the tech scene under 26. Because of our enlisting, we are invited for The Next Web (TNW) Conference, which will commence tomorrow in Amsterdam. With over 15,000 participants, the event will bring together the digital scene.

Wat is een hackathon? Is een hackathon iets voor ons?

Op het moment zitten wij met een groep van 7 jonge enthousiastelingen in het vliegtuig op weg naar Helsinki. Over een aantal dagen vliegen daar nog eens 7 achteraan. Waarom? Wij doen mee aan een hackathon!

Voorkom uitzichtloze software projecten: het einde hoeft niet in zicht te zijn.

Het zal niet de eerste keer zijn dat er opnieuw in het nieuws een bericht voorbij komt dat beschrijft hoe een software project opnieuw gigantisch uitgelopen is. Het systeem is nog niet eens af maar de kosten zijn niet meer te overzien. Een eindtijd van het project kan niet geschat worden. Zelfs in organisaties waarvan niemand het had verwacht, blijkt het succesvol afronden van een software project bijzonder lastig.

Vergroot acceptatie van een nieuw systeem binnen uw organisatie.

In de wereld om ons heen ontwikkelt de techniek zich exponentieel. Wat gisteren was is morgen niet meer. Technologische doorbraken in de high-tech sector laten ons zien wat er in de toekomst mogelijk gaat zijn. Tegelijkertijd worden de lower-tech sectoren verzadigd.

Meer op Medium